top of page

NO75 KOLLAGEENI NIVELILLE

Päivitetty: 11. syysk. 2020

NO75-TUOTESARJAN UUTUUS: KOLLAGEENIVALMISTE NIVELILLE ON UUDEN SUKUPOLVEN LISÄRAVINNE NIVELTEN HYVINVOINTIIN NIVELONGELMISTA KÄRSIVILLE


No75-tuotesarjan uutuus, kollageenivalmiste nivelille, sisältää kaikkia tutkittuja ainesosia, joita nivelet tarvitsevat uusiutuakseen.*


Noin 70 % nivelruston kuivamassasta on kollageenia ja noin 25% solun muita rakenneaineita. No75-niveltuotteen sisältämien kollageenipeptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu edistävän nivelten hyvinvointia ja vähentävän kivun tunnetta. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti toimivat nivelrustokudoksen tärkeinä rakennusaineina ja yhdessä hyaluronihapon kanssa auttavat muodostamaan niveliä voitelevaa nivelnestettä.

C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista.


No75-niveltuotteen aineosat edistävät nivelrustokudoksen uudistumista ja auttavat nivelten vesitasapainon säilyttämistä.


Kuten aiempi tuote, kollageenivalmiste iholle, myös No75-kollageenivalmiste nivelille on säilöntäaineeton, väriaineeton, lisäaineeton, sokeriton, hiivaton, soijaton, gluteiiniton, laktoositon eikä sisällä pintakäsittelyaineita.

Niveltuotteen löydät jälleenmyyjiltämme, No75-verkkokaupasta sekä tietenkin messuilta.

375 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page