top of page

MIKSI NIVELET TARVITSEVAT KOLLAGEENIA?

Päivitetty: 11. syysk. 2020

No75 nivelille on uuden sukupolven lisäravinne nivelten hyvinvointiin. Tuotteessa on yhdistettynä kaikki tutkitut nivelten hyvinvointiin liittyvät ainesosat optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi

Noin 70 % nivelruston kuivamassasta on kollageenia ja noin 25 % solun muita rakenneaineita, lähinnä proteoglykaaneja. Ikääntyminen, aktiivinen liikunta ja nivelten rasitus altistavat nivelrustokudoksen kulumiselle ja haurastumiselle johtaen nivelongelmiin. Nivelrustolla on tärkeä rooli nivelien luiden välissä vaimentavana ”tyynynä”.


No75-niveltuotteen aineosat edistävät nivelrustokudoksen uudistumista ja auttavat nivelten vesitasapainon säilyttämistä:


  •  No75-niveltuotteen sisältämien kollageenipeptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu edistävän nivelten hyvinvointia ja vähentävän kivun tunnetta

  • Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti toimivat nivelrustokudoksen tärkeinä rakennusaineina ja yhdessä hyaluronihapon kanssa auttavat muodostamaan niveliä voitelevaa nivelnestettä

  • C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista


MITÄ AINESOSIA PÄIVÄANNOS NO75-NIVELTUOTETTA SISÄLTÄÄ?

Kollageeni on elimistön yleisin proteiini, sen osuus ihmiskehon proteiineista on jopa 30%. Kollageeni on välttämätön rakenneproteiini nivelille, luustolle, lihaksille, jänteille ja nivelsiteille sekä iholle, kynsille ja hiuksille. Nivelissä rustokudoksen kuivamassasta kollageenia on lähes 70% ja se ”liimaa” kudoksen komponentit yhteen vastaten sen rakenteesta.


MITÄ ON TUOTTEEN SISÄLTÄMÄ HYDROLYSOITU KOLLAGEENI?

Tuotteen sisältämä hydrolysoitu kollageeni on biologisesti aktiivista kollageenia, pitkän valmistusprosessin tuloksena syntyvää luonnollista, erittäin hienojakoista ja kevyttä proteiinipitoista jauhetta, joka imeytyy elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi. Valmistusprosessin aikana raaka-aine mm. hydrolysoidaan, mistä tulee nimi hydrolysoitu kollageeni. Hydrolysointi hajottaa kollageenin kierrerakenteen peptidiketjuiksi ja edesauttaa näiden imeytymistä elimistöön. Tutkimukset ovat osoittaneet lisäravinteena nautitun hydrolysoidun kollageenin edistävän nivelrustokudoksen uusiutumista.


MITÄ ON GLUKOSAMIINI?

Glukosamiini on elimistössä luonnollisesti esiintyvä aine jonka määrä vähenee iän ja nivelten rasituksen myötä. Glukosamiinilla on tärkeä rooli nivelrustokudoksen rakennusaineena ja se auttaa muodostamaan niveliä voitelevaa nivelnestettä. No75-niveltuotteen sisältämä glukosamiini on kasviperäistä, useimmat muut markkinoilla olevat glukosamiinit on valmistettu äyriäisistä ja voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.


MITÄ ON KONDROITIINISULFAATTI?

Elimistö muodostaa luonnollisesti kondroitiinisulfaattia, mutta sen tuotanto vähenee iän myötä. Kuten glukosamiini, kondroitiinisulfaatti toimii myös nivelrustokudoksen rakennusaineena ja auttaa muodostamaan rustolle keskeistä proteiinia, proteoglykaania. Sillä on myös tärkeä rooli geelimäisen nivelnesteen valmistamisessa joka toimii nivelten voiteluaineena. No75-niveltuotteen sisältämä kondroitiinisulfaatti on nautaperäistä, useimmat muut markkinoilla olevat kondroitiinisulfaatit on valmistettu hain evärustosta.


MITÄ ON HYALURONIHAPPO?

Hyaluronihappo on luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa, erityisesti nivelissä. Ikääntymisen seurauksena myös hyaluronihapon määrä kehossa vähenee. Hyaluronihappoa sitoo vettä, voitelee ja pehmustaa tervettä niveltä.

Hyaluronihappo on yksi luonnon eniten vettä rakastavista molekyyleistä ja sen rooli kudoksen nesteytyksessä ja imeytymisessä elimistöön auttaa tukemaan nivelten hyvinvointia.


MIKSI NO75-KOLLAGEENIJAUHEESSA ON C-VITAMIINIA?

C-vitamiini on välttämätön elimistön kollageenin muodostumiselle. C-vitamiinilla on todettu myös useita muita tunnettuja terveyshyötyjä ja Euroopan terveysviranomainen EFSA on hyväksynyt C-vitamiinille terveysväittämän ”C-vitamiini edesauttaa kollageenin normaalia muodostumista”


MIKSI VALITSISIN KÄYTTÖÖNI NO75-TUOTTEEN NIVELILLE?

Tuotteemme sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia – patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa. Tuote ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita ja se on valmistettu luonnollisista, puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. Erityisesti No75-niveltuotteen sisältämän kollageenin vaikutuksista on vahvaa tieteellistä näyttöä. Patentoidun valmistusteknologian avulla kollageenin rakenne on tehokkaasti pilkottu peptidiketjuiksi. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 5,0 g päiväannoksella.


ONKO TUOTTEESSA MITÄÄN ELÄINPERÄISIÄ AINESOSIA?

Kyllä, hydrolysoitu kollageeni ja kondroitiinisulfaatti, jotka on valmistettu luonnollisesta, elintarvikelaatuisesta eläinperäisestä raaka-aineesta (nahka). Kollageenia tai kondroitiinisulfaattia ei esiinny kasvikunnan tuotteissa.


MITEN HYDROLYSOITU KOLLAGEENI JA BIOAKTIIVISET PEPTIDIT TOIMIVAT KEHOSSA

Nykyään noin joka neljäs ihminen kärsii jonkinasteisista nivelvaivoista. Tämä johtuu pääasiassa nivelrustokudoksen kulumisesta ja heikentymisestä johon vaikuttavat ikä, aktiivinen liikunta ja nivelten rasitus. Kollageenilla on merkittävä rooli rustokudoksen uudistumisessa. Elimistön oma kollageenituotanto vähenee iän myötä ja sisäisesti nautitulla hydrolysoidulla kollageenilla on tutkimuksissa osoitettu olevan vaikutus rustokudoksen uudistumiseen. Bioaktiiviset peptidit imeytyvät verenkiertoon ja aktivoivat kondrosyyttejä eli rustosoluja tuottamaan lisää rustojen rakenneaineita.


MILLOIN VOIN NÄHDÄ TULOKSIA?

Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan tuotteen käyttöä vähintään kolmen kuukauden ajan. Parhaan tuloksen saavutat käyttämällä tuotetta jatkuvasti.


SISÄLTÄÄKÖ NO75-NIVELTUOTE ALLERGEENEJÄ TAI GLUTEIINIA?

No75-kollageenivalmiste nivelille on säilöntäaineeton, väriaineeton, lisäaineeton, sokeriton, hiivaton, soijaton, gluteiiniton, laktoositon eikä sisällä pintakäsittelyaineita.


MISSÄ TUOTE ON VALMISTETTU?

No75-tuotteet on valmistettu Suomessa.

151 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page