top of page

KOLLAGEENIYHTEISTYÖ JÄLLEENMYYJIENI KANSSA

Päivitetty: 11. syysk. 2020

Teen päivittäistä yhteistyötä jälleenmyyjieni kanssa, jotta onnistuisimme yhdessä entistäkin paremmin. Kollageenin ja No75-tuotteiden hyvistä ominaisuuksista kertominen on meille kaikille iloinen ja yhteinen tehtävä. Kokosin sinunkin luettavaksi esimerkiksi kauneushoitoloiden ja hyvinvointikeskusten ajatuksia ja kokemuksia yhteistyöstä. Lue ja huomaa, että yhteistyömme kantaa hedelmää!


Lue, mitä jälleenmyyjäni kertovat yhteistyöstämme.

 

Yhteistyö Sinun ja Sola Naturan kanssa on ollut vaivatonta ja todella hyvää. Kun jokin asia on mietittänyt olen aina saanut vastauksen sinulta nopeasti.

Selkeitä, toimivia, naisten kehittämiä, naisten myymiä, naisten iholle sopivia - keholle hyvinvointia...tottakai miehillekin. Myös naisyrittäjyys on minulle tärkeää.

Yhteistyö toiminut hyvin ja tuotteiden saanti nopeaa, hieno kotimainen tuote, helppokäyttöinen, asiakkailta tullut hyvää palautetta ihon kimmoisuudesta ja nivelsärkyjen vähentymisestä.

Arvostan kotimaisuutta ja luotettavuutta, sinua Minna tuotteiden takana!

Laatu on korkealuokkainen, kotimainen, puhdas tuote toimii kun asiakkaalle painotetaan säännöllisyyttä ja muu ravinto. Käyttö helppoa, kollageenijauhe kätevä sekoittaa mihin nesteeseen vaan.

Toimitus on ollut alusta saakka nopeaa ja tietoa tuotteista saan aina tarvittaessa. Arvostan todella tuotteen kotimaisuutta ja suoraa kontaktia tuotteen valmistajaan. Ehkä minäkin kaipaisin vielä lisä selvyyttä raaka-aineiden alkuperästä, tuotantoketjusta.

Toivottavasti tiedät sanomattakin että olet mahtava yhteistyökumppani; helposti lähestyttävä ja "aina käytettävissä" (tuo jälkimmäinen kalskahtaa vähän huonolta koska emmehän halua olla aina käytettävissä mutta tiedät varmaan mitä tarkoitan) meille ruohonjuuritason työtä tekeville. Tämä pitäisi sanoa useammin teille valmistajille ja maahantuojille, koska olette ehdottomasti meille tärkein tuki ja turva. Hyviä ja luotettavia yhteistyökumppaneita on tänä päivänä todella vähän.

 

Kaikissa kysymyksissä, autan sinua mielelläni. Laita sähköpostia tai jätä soittopyyntö!

 

Yhteistyö on ollut mukavaa, mutkatonta. Et tyrkytä mutta kyselet sopivasti tuotteiden tarvetta. Vastaukset tulee nopeasti jos on ollut kysyttävää. Luotettavan, ammattitaitoisen fiiliksen olen saanut. Tuotteet on hyvät. Kotimaisuus ehdoton plussa. Helppo käyttää.Täyttöpussit erinomainen idea. Pakkaus tyylikäs, ei liian naismainen. Hyvä mainosmateriaali. Hyvää faktatietoa olet lähettänyt myynnin tueksi.

Minnan kanssa asiat on aina hoituneet jouhevasti ja nopeasti. Minna on tuonut tuotteet ihan ovelle asti aina hyväntuulisena ja aurinkoisena. Mieletön palvelu 👍.

Erittäin helppoa ja palvelu SUPERNOPEAA, nyt kun tekstaan, niin johan Minna sisään pussien kanssa komuaa.

Yhteistyö kanssasi on mielestäni sujunut erityisen hyvin. Tilatut tuotteet saan hoitolaani todella nopeasti, mitä arvostan kovasti. Harmi vaan, että se tuotemyyntikoulutukseesi ei ollut tarpeesi osallistujia, siitä olisin kyllä ollut kiinnostunut.

Kiitos Minna sinnikkyydestä!

Loistava yhteistyötä ja ihanaa, että Minna haluaa pitää tuotteet vain ammattilaisten valikoimissa, eikä näitä saa kaupoista. Se on mielestäni tosi hyvä taktiikka pidemmän päälle, kaupoissa on niin valtava valikoima ja tuotteet hukkuu sinne ja tällei tää tukee myös tuotteen ammattimaisuutta, Miks kukaan hoitola haluaisi myydä mitään sellast jota saa myös esim Sokkarilt ja kun tämä on KOTIMAINEN , oikeasti toimiva, puhdas ja turvallinen. Jos haluaa ottaa valikoimiinsa kollageeni valmisteen se on tässä, ei tartte miettiä ja etsiä sen enempää. Asiakkaille nyt ei voi laukoa päin naamaa et unohtakaa se KALAKOLLAGEENI se EI TOIMI, mut ammattilaisilt voi vaatia et niitten pitäisi ymmärtää tai ottaa ainakin selvää asiasta ja sit ammatti piireis ei tartteis enää höpöttää jostain kala ja kasvis kollageeneist.

 

Oletko lukenut jo uusimmat tutkimushavainnot kollageenin käytön hyödyistä? Lisää paksuutta hiuksiin - lue lisää!

 
Olen todella tyytyväinen, että törmäsin vuosia sitten Minnaan ja kollageenituotteisiin. Olin useammalle asiakkaalleni kertonut jo ennakkoon, että etsin kollageenituotetta ja moni sanoikin, et heille pitää sitten heti ilmoittaa, kun olen kriteerini täyttävän tuotteen löytänyt ja ensimmäset innokkaat tuli heti samana päivänä ostamaan jauhetta kun tuotteet saapui hoitolaani.
 

Kiinnostuitko No75-kollageenituotteistamme? Tule jälleenmyyjäksi. Ole yhteydessä - kerron sinulle lisää!

 

Kiitos ihanille asiakkailleni, jotka kertoivat ajatuksiaan ja kokemuksiaan yhteistyöstämme sekä No75-kollageenituotteiden käytön hyödyistä.


Jaana Himanen, Kotkan Ihoterapia, Kotka

Arja Lempinen VitaRoma Oy, Vantaa

Terttu Tuominen, urheiluhieroja/PT, Tehotepa, Tampere

Sari Leppänen, Kauneuspalvelut Sariel, Nurmijärvi

Kirsi Pallari-Junttu, Kauneus-ja lymfahoitola Aurinkolintu, Tampere

Leena Vuoksenturja, Estell Medical Skin Care/OloSalonki, Porvoo

Estell Medical Skin Caren, laitatko Olosalongin tiedot, Porvoo

Outi Tarri, HairSpot, Helsinki

Anne Peisa, Hyvinvointikeskus Louisé Ky, Porvoo

Kauneushoitola Kirsi Niemi, Helsinki

Maria Salmensuo, Ihana Ilmatar, Helsinki

Sari Sjöblom, Hyvänolonhoitola Paratiisi, Lahti

SKY-Kosmetologi Eva Kankkunen, Kuopio

Anne Peisa, Hyvinvointikeskus Louisé Ky, Porvoo


317 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page