top of page

NO75 KOLLAGEENI GOLD HIUKSILLE, KYNSILLE JA IHOLLE

Päivitetty: 11. syysk. 2020

No75 Kollageeni Gold -valmiste sisältää tutkittuja hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin vaikuttavia ainesosia: hydrolysoitua kollageenia, rautaa, sinkkiä, L-kysteiiniä, biotiinia, pantoteenihappoa, C-vitamiinia ja peltokorteuutetta.


Kollageeni tunnetaan parhaiten ihon rakennusaineena, mutta se on tärkeää myös hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Kollageenin on todettu tukevan ja lisäävän hiusten kasvulle tärkeiden ja hiusten vähentymistä ehkäisevien proteiinien muodostumista. Sen on myös todettu auttavan kosteuttamaan kuivia ja hauraita hiuksia ja kynsiä. Kollageenin määrä vähenee iän myötä, minkä seurauksena hiukset alkavat haurastua, ohentua ja menettää paksuuttaan ja kiiltoaan. Vastaavia muutoksia tapahtuu myös kynsissä. No75 Kollageeni Gold -valmisteen sisältämien aineosien on tutkittu edesauttavan hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia.


Hydrolysoidun kollageenin lisäksi No75 Kollageeni Gold sisältää rautaa, joka on tärkeä mineraali monille kehon toiminnoille auttaen hapen kuljetuksessa elimistössä. Raudan riittämätön saanti on myös yhdistetty hiustenlähtöön ja kynsien haurastumiseen. Rauta vaikuttaa hiuksiin vahvistamalla niitä ja auttaa terveiden hiusten kasvussa. Sinkki on välttämätön osatekijä proteiinien muodostumisprosesseissa ja solujen uudistumisessa ja se edistää hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaaleina. Se toimii myös antioksidanttina ja sitä tarvitaan kollageenin ja elastiinin muodostumiseen.


L-kysteiini on aminohappo ja keskeinen ainesosa pitämään yllä hiusten ja kynsien rakennetta. L-kysteiiniä tarvitaan hiusten tärkeimmän proteiinin, keratiinin, muodostumiseen ja se toimii yhdistäen yksittäiset keratiinikuidut hiukseksi. Biotiini (B-7 vitamiini) ja pantoteenihappo (B-5 vitamiini) vaikuttavat hiusten ja kynsien hyvinvointiin vilkastuttaen aineenvaihduntaa. B-vitamiinit auttavat muun muassa kuljettamaan happea ja ravinteita päänahkaan ja hiustuppeen tukien hiusten kasvua. Biotiini lisäksi edesauttaa keratiinin muodostumisessa.


C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista. C-vitamiini edistää myös hiusten kasvulle tärkeän mineraalin eli raudan imeytymistä elimistöön. Peltokorteuute toimii antioksidanttina ja edistää verenkiertoa auttaen päänähän ja hiustupen hyvinvointia. Peltokorteuute sisältää seleeniä ja kaikista kasveista eniten piitä, joka on välttämätön hivenaine hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.


Valmistettu Suomessa.


Biotiinin ja sinkin terveysväittämät vaikutuksista hiusten ja kynsien normaaleina pysymiseen on arvioinut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA).

538 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page