top of page

MIKSI IHO TARVITSEE KOLLAGEENIA?

Päivitetty: 11. syysk. 2020

Kollageeni ja hyaluronihappo kulkevat kehossa lähes aina yhdessä. Kollageeni tarjoaa mekaanisen lujuuden sidekudokseen ja hyaluronihappo puolestaan sitoo suuria määriä vettä. Yhdessä nämä kaksi tarjoavat kudoksille tarvittavan nesteytyksen. Käyttämällä kollageenia ja hyaluronihappoa edistät ihosi hyvinvointia ja terveen sidekudoksen ylläpidon.

Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme estää ennenaikaista vanhenemista. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa.


MITÄ AINESOSIA NO75 TUOTE SISÄLTÄÄ?

  • Pääasiallinen ainesosa on hydrolysoitu tyypin 1 kollageeni (bioaktiiviset kollageenipeptidit)

  • Hyaluronihappo

  • C-vitamiini

  • Sitrusaromi (luonnonaromi)


MITÄ ON KOLLAGEENI?

Kollageenin osuus ihmiskehon proteiineista on jopa 30 %. Fibroblastit eli ihosolut tuottavat kollageenia ihon pinnanalaiskerroksissa. Tämä rakenteeltaan kolmoiskierteinen proteiini on vastuussa solujen yhteen sitomisesta ja noin 75 % ihosta koostuu siitä. Fibroblasti onkin yksi ihon keskeisistä rakenneosista.

MITEN KOLLAGEENI LIITTYY IKÄÄNTYMISEEN?

Veltostunut iho, ihon juonteet, rypyt, pigmenttiläiskät ja couperosa näkyvät ihossa, kun ihosi oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena.


Sisäinen vanheneminen on kehomme luonnollinen kronologinen ikääntymisprosessi. 25 vuoden iässä elimistö alkaa hajottaa kollageenia n. 1.5%:n vuosivauhdilla. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 40 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa ja sen tuotanto loppuu kokonaan.


MITÄ ON TUOTTEEN SISÄLTÄMÄ HYDROLYSOITU KOLLAGEENI?

Tuotteen sisältämä hydrolysoitu kollageeni on biologisesti aktiivista kollageenia, pitkän valmistusprosessin tuloksena syntyvää luonnollista, erittäin hienojakoista ja kevyttä proteiinipitoista jauhetta, joka imeytyy elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi. Valmistusprosessin aikana raaka-aine mm. hydrolysoidaan, mistä tulee nimi hydrolysoitu kollageeni. Hydrolysointi hajottaa kollageenin kierrerakenteen peptidiketjuiksi ja edesauttaa näiden imeytymistä.


MITÄ ON HYALURONIHAPPO?

Hyaluronihappoa on kutsuttu “Nuoruuden lähteen avaimeksi”. Ikääntymisen seurauksena hyaluronihapon määrä kehossa vähenee. Hyaluronihappo on luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. Nuorilla ihmisillä hyaluronihappoa on runsaasti ihossa ja koska se sitoo vettä ja kosteutta itseensä, iho on kiinteä, kimmoisa ja elastinen. Se myös voitelee ja pehmustaa tervettä niveltä.


Hyaluronihappo on yksi luonnon eniten vettä rakastava molekyyli ja sen rooli kudoksen nesteytyksessä ja imeytymisessä elimistöön auttaa tukemaan ihon hyvinvointia.


MIKSI NO75-KOLLAGEENIJAUHEESSA ON C-VITAMIINIA?

C-vitamiini on välttämätön elimistön kollageenin muodostumiselle. C-vitamiinilla on todettu myös useita muita tunnettuja terveyshyötyjä.


MIKSI VALITSISIN KÄYTTÖÖNI NO75- KOLLAGEENIJAUHEEN?

Tuotteemme sisältävät ainoastaan patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Tuote ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita ja se on valmistettu luonnollisista, puhtaista ja turvallisista raaka-aineista. No75 tuotteen sisältämän kollageenin vaikutuksista on vahvaa tieteellistä näyttöä. Patentoidun valmistusteknologian avulla kollageenin rakenne on tehokkaasti pilkottu peptidiketjuiksi. Hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 2,5 g päiväannoksella, verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin jotka vaativat 5-10 g päiväannoksen.


ONKO TUOTTEESSA MITÄÄN ELÄINPERÄISTÄ AINESOSIA?

Kyllä, hydrolysoitu kollageeni, joka on valmistettu luonnollisesta, elintarvikelaatuisesta eläinperäisestä raaka-aineesta (nahka). Kollageenia ei esiinny kasvikunnan tuotteissa.


MITEN HYDROLYSOITU KOLLAGEENI JA BIOAKTIIVISET PEPTIDIT TOIMIVAT KEHOSSA?

Ihon ikääntyessä se menettää kosteuttaan ja kuivuu. Fibroblastien eli ihosolujen toiminta heikkenee ja ihon oman kollageenin tuotanto vähenee. Ihonalaiskudos ohenee ja sidekudos menettää lujuuttaan, kiinteyttään ja kimmoisuuttaan näkyen ryppyjen ja juonteiden lisääntymisenä sekä ihon veltostumisena. No75 tuotteen sisältämät bioaktiiviset kollageenipeptidit hidastavat ja jopa kääntävät tätä kehitystä stimuloimalla fibroblastien toimintaa ja parantamalla ihon kosteustasapainoa. Tämä johtaa korkeampaan kollageeni- elastiini- ja fibrilliinisynteesin joilla taas on suora vaikutus ihon kimmoisuuden parantumiseen ja ryppyjen ja juonteiden muodostumiseen.


MILLOIN VOIN NÄHDÄ TULOKSIA?

Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan kollageenijauheen käyttöä vähintään neljän viikon ajan. Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet merkittävää parannusta ihon kimmoisuudessa ja ryppyjen vähenemistä jo 2,5 g päiväannoksella. Tuote on turvallista käyttää myös korkeammalla päiväannoksella ja joissakin tapauksissa tutkimukset ovat osoittaneet näkyvämpiä tuloksia 5 g päiväannoksella. Parhaiden tulosten saavuttamiseen suositellaan 3 kuukauden yhtäjaksoista käyttöä.


SISÄLTÄÄKÖ NO75 TUOTE ALLERGEENEJÄ TAI GLUTEIINIA?

NO75-kollageenivalmiste on säilöntäaineeton, väriaineeton, lisäaineeton, sokeriton, hiivaton, soijaton gluteiiniton, laktoositon eikä sisällä pintakäsittelyaineita.


PALJONKO TUOTTEESSA ON KALOREITA?

Suositeltu päiväannos 2,6 g sisältää 40 kcal.


MISSÄ TUOTE ON VALMISTETTU?

No75 tuote on valmistettu Suomessa.


140 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page