top of page

ASIAKASPALAUTE NO75-KOLLAGEENIVALMISTEISTA

Päivitetty: 11. syysk. 2020

Yli 100 No75-kollageenivalmisteiden jälleenmyyjää kertovat asiakkailleen kollageenin ja tuotteideni ilosanomaa. Yhteistyön kehittäminen vaatii kuuntelua - siksi kysyinkin asiakkailtani, miten he ovat itse kokeneet No75-kollageenituotteiden käytön ja millaista palautetta heidän asiakkkaansa antavat.


Näin kertovat jälleenmyyjät omasta sekä asiakkaidensa No75-kollageenituotteiden käytöstä sekä kollageenin hyödyistä.

 

Ihokollageeni on parantanut asiakkaideni ihon kuntoa. Syksyn ja alkutalven aiheuttamaa kuivuutta ei enään ole siinä määrin kuin ennen.

Omat sorminivelet voivat paremmin. Eräs erittäin ohutihoinen asiakas on sanonut lääkärilleenkin kollageenin toimivan. Muutama asiakas on saanut hyvän avun No75 Goldista. Heidän kampaajansa on suositellut sitä muille asiakkailleen.

Itse käytän säännöllisesti sekä iho- että nivelkollageenia. Olen saanut apua kummastakin enkä luovu näistä. Pintakuivuuteen ja herkkyyteen taipuvainen ihoni on vahvistunut ja siinä on huomattavasti vähemmän taipumusta kuivuuteen. Sormieni nivelkivut ja turvotus ovat jääneet pois ja polveni eivät enään "natise" tai arista portaissa.

Omalta kohdalta olen huomannut kynsien vahvistuneen vaikkakin tällä hetkellä käytän geelikynsiä. Käytettyäni tuotetta jonkin aikaa, kampaajani kertoi, että "uusia hiuksia" on yhtäkkiä tulossa vaikka kuinka paljon. Aikaisemmnin vuosia sitten minulle on aina kerrottu, että hiukseni ovat ohuet, mutta niitä on paljon. Vaihdoin kampaajaa n. vuosi sitten ja hänen mielestäni minulla on paksut hiukset.

Omasta mielestäni tuotetta on helppo käyttää, kotimaisuus on hyvä asia ja tätä olenkin yrittänyt asiakkailleni painottaa - eikä maistu pahalle.

Asiakkaani kärsi säryistä polvissa. Työskentely oli erittäin vaikeaa kun kyykistyminen ja polvilleen laskeutuminen oli miltei mahdotonta. Suosittelin hänelle No75-nivelkollageenia. Asiakkaani mukaan kivut ja jäykkyys helpottivat kahdessa viikossa. Tällä hetkellä työnteko on helpompaa kun polvilleen voi taas mennä ja ylösnouseminenkin onnistuu kevyesti ja ilman vihlovaa kipua.
 

Kiinnostuitko No75-kollageenituotteistamme? Haluatko olla mukana kertomassa kollageenin käytön eduista myös asiakkaillesi? Tule jälleenmyyjäksi. Ole yhteydessä - kerron sinulle lisää!

 

Etsin pari vuotta kollageenivalmistetta mihin olisin niin tyytyväinen, että haluaisin sitä myös myydä asiakkailleni. Mielestäni No75-ihokollageeni on tehokkain/puhtain ja turvallisin sisäisesti nautittava kollageenivalmiste mitä Suomen markkinoilla on ja kaiken lisäksi tuote on vielä kotimainen, kunhan saadaan vielä luomulaatuisena joku päivä toivon mukaan, niin sit on täydellinen. Olen myynyt jauheita nyt useamman vuoden ja sanonki aina asiakkailleni jotka huolissaan ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä, että hoitolani kaikkein tärkein tuote on No75-ihokollageeni ja sitten UV-suoja päivittäin - ne asiat pitäisi olla ensimmäisenä kunnossa ja sitten mietitään jatkoa. Tänä päivänä moni asiakas on todella tuotetietoinen ja seuraa aikaansa. Moni vertaa No75 ja muiden kollageeni valmisteiden hintaa ja määrää. Moni on sanonut, että tässä tuotteessa on todella paljon kollageenia ja se on edullinen.

82-vuotias isäni kärsi kovista polven kulumakivuista. Polvi oli myös erittäin turvoksissa. Lääkäri totesi nivelrikon, alussa annettiin kortisonia mutta se lopetettiin jo reilu vuosi sitten. Tämän jälkeen lääkkeenä ollut ainoastaan No75-nivelkollageeni ja bioteekin hainrusto-vihersimpukka. Kaikki kivut ja turvotus on poissa. Isä täyttää tänä jouluna 83v ja elää tällä hetkellä hyvin aktiivista elämää, tanssii ja kuntoilee paljon. Jos tulee taukoa kollageenin käyttöön niin kivut palaavat.

Olen käyttänyt No75-kollageenivalmisteita kaksi vuotta. Aloitin niveltuotteella koska minulla on ollut viimeiset 10 vuotta hankalia polvikipuja. Odotin että vaikutus alkaa vasta muutaman viikon kuluttua (kuten luontaistuotteissa yleensä) mutta jo parin päivän jälkeen kivut vähenivät ja viikon päästä ne olivat poissa kokonaan. Annoin kollageenipurkin miehelleni jolla on paljon urheiluvammoja, etenkin ranteet särkevät. Kivut olivat kokonaan poissa n. viikossa. Raudanpuuteanemiani taas korjaantui Gold-kollageenilla. Lähes samantien alkoivat väsymys ja voimattomuus helpottaa. Hiukset kasvavat niin että jo viikon kuluttua värjäyksestä on harmaa juuri selvästi näkyvissä. Ennen niin lohkeilevat kynteni kasvavat vahvoina eikä enää tunnu epämukavalta pitää käsiä esillä.

Tuotteissa arvostan kotimaisuutta, käytön helppoutta ja makua. Jauhe liukenee hyvin, eikä maistu juuri miltään. Palaute asiakkailta on ollut positiivista. Joku koki että nivelkivut ovat hellittäneet, toisen iho ei ole koskaan ollut niin hyvä talvisin kun nyt tuotetta käytettäessä.

Monella iho tuntuu selkeästi "täydemmältä" eli kimmoisammalta. Itse suosittelen tuotetta varsinkin mikroneulausasiakkaille antamaan lisäboostia hoidon yhteydessä. Ihmisiä kiinnostaa kovasti mistä kollageeni saadaan erityisesti nyt kun on paljon kasvissyöjiä ja ihmisillä ilmastoahdistusta. Siinä kohdassa on hyvä olla selkeä selitys miksi kasviperäinen kollageeni tai synteettinen ei toimi. Itse käytän ihoa ja goldia.Mulla on aina ollu ongelmia hemoglopiinin kanssa, tuskin päässyt erillaisilla rautalääkkeillä 120 niin nyt oli mittauksissa 137 ja tavalliset rautalisät olen jättänyt kokonaan pois. Ferrittiniarvokin oli hyvä!!! Kampaaja on myös kommentoinut että hiukset kasvavat ihmeen nopeasti ja ns.vauvatukkaa tulee paljon. Hiukset on myös ryhdikkäämmät. Myös olo on energisempi. Iho-tuoteesta myös pelkkää positiivista. Ei ole tullut edes talvikuivumista sen jälkeen kun aloitin No75-kollakeenivalmisteiden käytön. Koko kroppa voi paremmin, ei edes säärten kuivumista.

Poikani käyttää No 75-nivelkollageenia. On ollut tyytyväinen. Nivelet on joustavammat ja parasta on tietysti että säryt on helpottaneet. Tuotteen aloituksessa tuli niveliin kummallista painon tunnetta ja pakotusta. Loppui kuitenkin muutaman viikon käytön jälkeen. Olen miettinyt myös nivelen aloittamista koirallemme, mutta en ole vielä uskaltanut...

Itse mietin joskus että onko liikaa ottaa molempia, gold aamulla ja iho illalla? Asiakkaat taas kyselee rasittaako tuote esim.maksaa? Jotkut miettivät mistä tietää mikä tuote on hyvä ja miten eri valmisteet eroavat toisistaan? Joidenkin lääkkeiden yhteisvaikutusta gollageenin kanssa myös joskus pohtivat?

Eräs asiakkaani totesi "kultakollageenista". Mieletön iho hänen kuivassa ihossaan ja jopa ferritiiniarvot hieman parantuneet.
 

Oletko lukenut jo uusimmat tutkimushavainnot kollageenin käytön hyödyistä? Lisää paksuutta hiuksiin - lue lisää!

 

Aloin käyttämään iho kollageenia ensimmäisenä. Huomasin ihossa sen, ettei tarvitse samalla tavalla kosteuttaa. iho näyttää kiinteältä ja sitä ei tarvitse samalla tavalla kosteuttaa kuin ennen. Minulla on atoopinen iho ja talvi kausi on minulle aina huonoa aikaa. Iho halkeilee ja hilseilee helposti. Nyt kyseistä ongelmaa ei ole ollut enää kahteen vuoteen.

Aloitin nivelkollageenin käytön vuosi sitten. Ongelmana minulla on olleet jäätävät luukivut sekä jäykkyys. Johtuen sairaudesta mikä minulla on. Nämä kivut ja jäykkyys on pysyneet poissa kun syön nivel kollageenia. Kiitos tästä kuuluu sinulle Minna!!! Tulen syömään tätä tuotetta loppu elämän. Miehelläni on reuma ja hänellä ei ole mitään lääkitystä siihen. Hän on hoitanut itseään ruokavaliolla ja vitamiineilla. Hän on vähentänyt vitamiinien syöntiä nyt ja siirtynyt kokonaan iho sekä nivel kollageeni valmisteeseen. Kivut ovat pysyneet poissa. Tämä tuote oikeasti toimii!!!

Asiakkaat on todella tyytyväisiä ollut, pergamenttisen ohuet hipiät ovat vahvisstuneet, juonteet madaltuneet, ihoon tullut mahtava glow, semmonen terve hehku ja se näkyy monesti jo parin viikon pästä aloituksesta. Kynnet/hiukset vahvistuneet, sääret ei ole" elefantti nahalla# talvellakaan. vartalon kutina ja raapiminen loppunut. Pigmentti läikät ei ole niin herkät tummumaan.

No75-kollageenituotteet ovat minusta todella hyviä. Se mistä moni asiakas ja itse olen tykännyt on se, että tuote on kotimainen. Tuotetta on helppo käyttää. Moni on ollut tyytyväinen siitä, että tuote on jauhomainen. (monilla kun on ongelma niellä). Asiakkaat on olleet tyytyväisiä toimivuuteen (tuote toimii todella hyvin). Positiivista palauteitta on monia.

Nainen ikä n. 80 vuotta, liikkuu paljon. Hän on menossa lonkkanivelleikkaukseen. Aloitti käyttää No75 nivelille tarkoitettua kollageenia. Muutaman viikon kuluttua kipu oli kokonaan poissa. Nukkuminen ja liikkuminen on helpottanut huomattavasti ja hän on jatkanut tuotteen käyttöä edelleen. Asiakas on käyttänyt tuotetta n. 6 kk ja mietti, että meneekö hän enää ollenkaan leikkaukseen.

Nainen 80+ Liikkuu paljon ja hoitaa itseään hyvin. Aloitti käyttämään iho kollageenia ensin ja myöhemmin lisäsi nivel kollageenin käytön. Hän on huomannut kuinka iho kimmoisuus ja kosteus on lisääntynyt. Erityisesti nivelille tarkoitettu kollageeni on auttanut hänen nivelrikkoon. Kivut pienissä nivelissä on poissa kokonaan. Hän on käyttänyt tuotetta jo useamman vuoden.

 

Kiitos ihanille asiakkailleni, jotka kertoivat minulle ajatuksiaan ja kokemuksiaan yhteistyöstämme sekä No75-kollageenituotteiden käytön hyödyistä.


Jaana Himanen, Kotkan Ihoterapia

Arja Lempinen VitaRoma Oy, Vantaa

Terttu Tuominen, urheiluhieroja/PT, Tehotepa, Tampere

Sari Leppänen, Kauneuspalvelut Sariel, Nurmijärvi

Kirsi Pallari-Junttu, Kauneus-ja lymfahoitola Aurinkolintu, Tampere

Leena Vuoksenturja, Estell Medical Skin Care /OloSalonki, Porvoo

Estell Medical Skin Caren, laitatko Olosalongin tiedot, Porvoo

Outi Tarri, HairSpot, Helsinki

Anne Peisa, Hyvinvointikeskus Louisé Ky, Porvoo

Kauneushoitola Kirsi Niemi, Helsinki

Maria Salmensuo, Ihana Ilmatar, Helsinki

Sari Sjöblom, Hyvänolonhoitola Paratiisi, Lahti

SKY-Kosmetologi Eva Kankkunen, Kuopio

Anne Peisa, Hyvinvointikeskus Louisé Ky, Porvoo


1 078 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page